Προορισμοί

Λονδίνο "Γνωριμία με μία πόλη" East London…από την αρχή

 
Λονδίνο "Γνωριμία με μία πόλη" East London…από την αρχή

Το Λονδίνο είναι μια πόλη που ανταμείβει πλουσιοπάροχα τους περιπατητές και ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσεις το ανατολικό κομμάτι του είναι με τα πόδια. 

Το East London είναι μια ολοζώντανη πανδαισία ιδεών: έχει pop-up εμπορικά κέντρα, όπως το Boxpark στο Shoreditch, εποχικές αγορές με φαγητό του δρόμου, όπως οι  Night Tales και Street Feast στο Hackney, και δονήται με καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ, όπως το Field Day και το Lovebox, στο Πάρκο Victoria. Μπορείς να περπατήσεις όλη την απόσταση κατά μήκος του Regents Canal, από το King's Cross μέχρι τη λεγόμενη Haggerston Riviera - μια παραποτάμια εσπλανάδα όπου έχουν ανοίξει ενδιαφέροντα στέκια, όπως το μπαρ-γκαλερί The Proud Archivist, το αμερικανικό μπάρμπεκιου Duke's, που σερβίρει βαρελίσιες μπίρες και brunch τις Κυριακές, και το χαριτωμένο, μικροσκοπικό Towpath, όπου μπορείς να σταματήσεις για έναν "flat white" (η αυστραλο-νεοζηλανδική παραλλαγή του καφέ λάτε) ή μια μπιρίτσα σε μπουκάλι.
Επίσης διασκεδαστικό και φθηνό είναι να γνωρίζεις το Λονδίνο με λεωφορείο. Ξέχνα τον Υπόγειο - εκεί δεν βλέπεις παρά μόνο θεοσκότεινα τούνελ. Πάρε το νέο κόκκινο λεωφορείο της γραμμής 38, που θυμίζει έντονα το θρυλικό διώροφο Routemaster της δεκαετίας του ΄50, το οποίο με τη σειρά του είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από τα αεροπλάνα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου: το παρελθόν ποτέ δεν είναι πολύ μακριά σ΄ αυτή την πόλη. Πάρε το "38" λοιπόν και κατέβα στο Dalston, είναι η πιο μοδάτη γειτονιά στο Λονδίνο για μια βραδινή έξοδο.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 210 7257662-3 ή με e-mail στο ga@athens-travel.gr.