Προορισμοί

Μπιλμπάο

 
Μπιλμπάο

Μπιλμπάο, ένα διεθνές τουριστικό θαύμα που μετέτρεψε μια βιομηχανική πόλη σε εντυπωσιακό προορισμό. Το σύγχρονο Μπιλμπάο, δημιούργημα επώνυμων αρχιτεκτόνων από όλο τον κόσμο, συναντιέται με το νεοκλασικό αριστοκρατικό κομμάτι του ιστορικού κέντρου.

Παλιά ή σύγχρονα κτίρια μεταμορφώνονται σε design ξενοδοχεία, υπέροχα πάρκα (must το Parque de Dona Casilda), Casco Viejo (Παλιά Πόλη), o γοτθικός ναός του San Anton (1433).
ο καθεδρικός του Santiago στην Παλιά Πόλη, η μπαρόκ εκκλησία των Los Santos δίπλα στο Αρχαιολογικό, Εθνογραφικό και Ιστορικό Βασκικό Μουσείο. 
Η Plaza Nueva, περιστοιχισμένη από νεοκλασικά κτίρια, η  Mercado de la Ribera, η μεγαλύτερη κλειστή αγορά της Ευρώπης όλα σε απολαυστική ατμόσφαιρα σε μία  από τις φιλικότερες ευρωπαϊκές πόλεις.
Στα pintxos bars (τα tapas των Βάσκων), Χαμόν σεράνο και ιμπέρικο, τσορίθο, ντόπια τυριά, μικρά ψαράκια, αντζούγιες κλπ, στη Χώρα των Βάσκων δεν θα χορταίνεις αυτό το απλό, αλλά ταυτόχρονα γκουρμέ φαγητό, που σου δίνει να καταλάβεις γιατί εδώ η γαστρονομία είναι από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της τουριστικής ανάπτυξης.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 210 7257662-3 ή με e-mail στο ga@athens-travel.gr.

Έκθεση εικόνων